4:e gången...Idag fick det bli ett Body Combatpass för min del...det är 4:e gången jag kör det och det blir bara roligare och roligare för varje gång, och för varje gång jag kör ett sånnt här pass ju mindre löjlig känner jag mig över att bara slå i tomma luften, bra och rolig träning är det :) Har inte så jätte bra koordinationsförmåga men även den förbättras för varje gång :D

Idag på jobbet fick vi våra utsatta tider för hälsokontrollen och denna gång är det även konditionstest :) tror det bara är jag som ser fram emot den :) ska bli riktigt intressant och se vad jag får för resultat :)


Dubbelt upp :)Kan man annat än få vårkänslor då det är sånnt här underbart väder ute?? Så jag drog på mig lite träningskläder och tog löpskorna under armen för att ta en tur till det vackra Högbo Bruk på en joggingrunda...det blev 7 km på 43 minuter, det blir bättre tid för varje gång :)

Har även ett stående spinningpass på Söndagar så idag blev det dubbelträning men det hade jag inget emot :) Så jag avslutade eftermiddagen med 45 min på spinningcykeln och jag känner att det går bara bättre å bättre där oxå :)

Viktigaste målet...

Det absolut viktigaste målet på dagen har jag precis avnjutit....det är ju frukost såklart...äter man en ordentlig frukost så får man blodsockret på plats och man blir pigg å alert så man orkar med dagen :)
Den frukost jag oftast brukar äta är gröt.. och det blir inte havregrynsgröt utan jag gör en mycket godare gröt och så har jag banan på. ett glas proviva och ett ägg slinker ner.
Eftersom att jag börjar jobba redan kl. 6 på morgonen så brukar jag göra iordning lite extra då jag kokar gröten så är det bara att värma i micron då tiden är knapp :)

Receptet på min favoritgröt:

3 dl Rågflingor
1 dl nyponpulver
1 dl krossade linfrön
6 dl vatten
salt
mening med bloggen....

För ganska precis 3 år sedan fick jag chansen att förändra mitt liv och jag är verkligen glad och tacksam att jag tog den chansen!!!!
Vi hade hälsokontroll på jobbet, den med viktkontroll och allt det andra dom kollar så arbetsgivaren och även en själv vet att man är frisk å kry...det största felet på mig var att jag vägde alldelens för mycket vilket jag redan visste om, men brydde väl mig inte så himlans mycket eftersom jag trodde att jag mådde prima ändå...jag hade ju allt trodde jag iallafall... men ack så fel jag hade!!!!
Fick frågan som kom att förändra mitt liv för alltid: Vill du ha hjälp av våran hälsorådgivare att gå ner i vikt??? sagt och gjort två veckor senare var jag på väg för att träffa denna underbara människa för första gången...  vi gick igenom en massa saker, men det viktigaste jag skulle veta att det var för mig jag gjorde detta och inte för ngn annan och skulle det vara så att jag inte skulle gå ner i vikt så skulle jag inte känna mig värdelös för det... men nu är det ju så att när jag väl har bestämt mig för en sak, då ska jag klara det, så enkelt är det....
Så min livslånga resa började där just då!!!!
Jag började lägga om mina kostvanor helt...från det att jag i princip inte brydde mig i alls vad jag åt så ändrade jag mina matvanor helt...från det att jag inte motionerade mer än nödvändigt så ändrades även det helt...jag hade då på den tiden ngn mil till jobbet så jag fick för mig att min dåvarande sambo fick skjutsa mig till jobbet på morgonen så gick jag hem efter att jag slutade, det var en promenad på ca 2 timmar...det spelade inte ngn roll vad det var för väder...snöstorm, regn, blåst det gick ändå...på våren började jag även cykla till och från jobbet och jag minns en gång som jag var på väg hem då det blåste så mycket att cykeln knappt gick framåt...men jag ångrar verkligen inte mitt beslut och min envishet till att jag gick och cyklade dag ut och dag in...för det gav ju resultat till slut :)
Nu tre år senare bryr jag mig verkligen i vad jag äter och motion och träning ärt mitt liv då jag tränar minst 5 dagar i veckan.. Så tanken med denna blogg är såklart min syn på mat och träning!!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0