firar att det är semester....

Nu ska jag bli frisk och förbli frisk....


små panik....

Förkylningen är på bättringsväg har inte ngn feber vilket är hur skönt som helst...var länge sedan jag låg däckad i så hög feber som 39 grader....har låg temp i vanliga fall runt 36,5 grader så när den steg och steg var man bra svag :s
Nu känns det bara som att det är en rostig gammal taggtråd som kittlar i halsen kvar och självklart så är man dunder snorig...men jag ska försöka ta mig ut lite idag och få i mig frisk luft och känna efter hur jag verkligen mår.
Börjar känna paniken komma lite smått oxå för nu ligger jag efter en hel vecka med träningen och jag kommer nog inte kunna börja träna i början av nästa vecka heller och det är "bara" 49 dagar kvar tills midnattsloppet!!!! Jag hoppas verkligen att allt går enligt mina planer och att inte ngr fler sjukdommar drabbar mig igen nu under semestern....eftersom att jag inte har ngt inplanerat och ekonomin inte är den bästa nu efter alla sjukdagar så hoppas jag verkligen att det blir en träningssemester...håller mina tummar och tår det hårdaste jag kan!!!!

  LÄNGTAR SÅ EFTER ATT FÅ SVETTAS LITE :)

vill ha i staden jag bor :)


magsjuka vs förkylning....

Hade palnerat in massa rolig träning igår men dess värre vaknade jag på morgonen med magsjuka :s bara att ställa in planerna :( men magsjuka brukar ju gå över rätt fort så träning i veckan blir det ju tänkte jag...hmmm eller hur!! imorse vknade jag med tät och kittlande näsa och nu sitter jag här med halsont och en rinnande näsa...tror jag blir tokig har inte tid med detta nu!!!! Bara att inse att det blir till att vila mesta delan av denna vecka och hålla tummar och tår att jag blir bättre till nästa vecka igen!!!


min nuvarande livsstil....

Fast att det var mer än tre år sedan jag började mitt nya liv och ändrade mina matvanor mm så finns det dom som har svårt att förstå att jag har helt andra rutiner nu vad det gäller mat och träning...jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och sen kan det bli ngt på kvällen i form av frukt. jag måste äta så för att må bra rubbar jag på det så mår inte min kropp bra, jag blir jätte konstig slö (matt) och skakig eller hur jag ska förklara. jag kan t.ex inte äta frukost och sen vänta ända tills eftermiddan för att få i mig ngn mat...min kropp klarar inte av att dricka kaffe och äta ngr kakor under en hel dag....
Jag vill verkligen inte tillbax till ett liv då jag verkligen struntade i vad jag åt!!! Jag har fått en kropp och varför ska man inte vårda den fullt ut??!!!

 jag hatar verkligen denna bild och kommer inte att misshandla min kropp till att bli så här stor igen...sen struntar jag i om vissa iknte kan acceptera mitt nya levnads sätt!!!

Eftersom att min förbränning är ganska stor nu då jag tränar mer eller mindre än 5 ggr i veckan så är mina rutiner rätt viktiga för mig!!!

 Jag har inte kommit till mitt mål än men jag kan säga att jag är BRA mycket mer stolt över denna bild!!!!


är nog dax.....

skulle inte vara helt fel med ett par nya joggingdojor...mina har varit med ett tag nu...om jag köper ett par nya kanske jag riktigt "flyger" fram och kommer att springa på hur bra tid som helst ;) lr nej det är nog bara i min fantasi det händer...
men ett par nya skulle inte vara fel iallafall!!!


Fredagkväll å balkonghäng...

Ja man måste verkligen passa på och ta vara på solen som är framme nu....det har ju varit regn i ett x antal dagar...fattar inte hur det kan finnas så mycket regn, det måste ju ta slut ngn gång!!! Men nu sitter jag äntligen på balkongen med en kopp kaffe...stor gillas :) 
Har varit lite nere i humöret ett par dagar men nu känns det som att det håller på att vända igen och det hoppas jag verkligen....det tar så mycket på krafterna att gå runt och känna sig allmänt nere :(

Träningen har inte legat nere bara för att jag varit på dåligt humör...tvärtom :) tror jag svettades ut all dålig energi i kroppen igår på spinningen...härligt härligt!!!!!


Ledig helg att se fram emot och dom har ju självklart lovat regn....men jag hoppas in i det sista att dom har fel....lika väl som att dom lovar sol och att dom har fel kan dom inte ha fel nu oxå????!!!!

Färg i kylan....

Kan inte påstå att det är ngn sommarvärme ute precis :s imorse när jag klev upp så var det 4 grader ute och det är 1 juni brrrrr...

Har blivit en del träning denna vecka...stormtrivs verkligen med att få svettas ut gammal dålig energi och få ny härlig energi :)

 igår innan det var dax att köra Body Combat i 75 min det var ett specialpass och det var hur roligt som helst :)

Blir mindre med träning i helgen eftersom att först är det lördagsjobb och sen på kvällen ska vi ut och åka räkbåten med jobbet...kan ju slinka ner en lr två drinkar då ;)

RSS 2.0