ryggskott.....

har inte kunnat träna på en vecka nu pga att jag fick akut ryggskott i måndags :( var iväg till en kiropraktor i tisdags som hjälpte mig att få ryggen rätt igen...fick heller inte jobba, så jag har varit hemma sen i tisdags...var iväg till kiropraktorn igen i torsdags och då såg det mycket bättre ut :) så på måndag blir det jobb igen och kanske blir det att gå och simma lite oxå :) sen på tisdag ska jag förhoppningsvis till kiropraktorn för sista gången....
Har även blivit ny bilägare denna vecka :D och då menar jag verkligen ny...slog till och köpte en helt sprillans ny bil....så nu är jag verkligen med i vuxenvärlden!!!!!


ska jag eller ska jag inte??

har funderat lite fram och tillbax vilket lopp jag ska anmäla mig till nästa år...jag är bra sugen på ett, men den stora frågan är kommer jag att klara av det??? det kommer att bli en stor utmaning för mig och jag kommer att få träna en hel del inför det...men det är väl det som är meningen med att vara med eller???


Tjejmilen 2012....

tjugo över fem började min dag...trots att jag hade väckarklockan på halv sex men men vem kan sova då det är ngt roligt på g??? klev upp och packade väskorna...blev rätt mycket packning eftersom att solen valde att inte visa sig utan regnet...och då behövs det ju ombyte och regnkläder, men men vad gör det :)
halv sju kom pappa och hämtade mig för att sedan åka mot storstan...kom fram till M vid halv nio, blev lite morronkaffe där innan vi åkte vidare med tunnelbanna till Östermalms IP för att hämta ut nummerlappen..7711 fick jag som startnummer...
tog oss vidare ner mot Gärdet där tjejmilen går av stapeln...fortfarande regn men inte spöregn iallfall :) stargrupp 4 A skulle jag starta så vi begav oss dit efter toabesök och lite ombyte...där träffade jag på 2 st som jag känner som blev mitt sällskap :) starten för oss gick 13:15 och regnet hade nästan slutat helt just då och stämningen bland alla brudarna var på topp!!! kändes helt ok under hela loppet fast på slutet är man ju bra trött och vill inget annat än att komma in i mål...vid målgången var det en enda stor "lerpöl" och det var ju en del som blev lite rädd om sina skor och stoppade upp lite...men vad fasen det är väl bara att klafsa på :) jag kom i mål på tiden 1 tim 56 sek och är bra nöjd med dett lopp längtar redan till nästa års lopp!!!


RSS 2.0